۸ تفکر اشتباه در مورد باتری های تلفن همراه

امروزه با پیشرفت چشمگیر تکنولوژی شاهد ورود وسایلی همچون تلفن های همراه ، لپ تاپ ها و وسایلی از این قبیل بوده ایم. از موضوعاتی که بسیار ذهن ما را به خود درگیر میکند ، این موضوع است که چطور از باتری هایی که در این وسایل موجود هستند بهتر نگهداری کنیم. در این میان شایعاتی در میان مردم پیچید که نه تنها به این امر کمکی نمیکند ، بلکه سبب آسیب رسیدن به آن میشود . امروز ما در کلک آموز چندی از این دست شایعات را بررسی خواهیم کرد.

        ۱- بگذارید باتری به طور کامل تمام شود و بعد باتری را شارژ کنید:
این نکته از بن و ریشه غلط است.در واقع این شیوه برای باتری هایی که نسل اولی خوانده میشوند و دارای هسته ای آهنی بودند باید انجام شود وشما میدانید که باتری همه ی گجت های ما ، باتری هایی لیتیومی اند.شارژ باتری های لیتیومی در واقع بصورت کامل خالی نمیشود و اگر حتی با شارژ ۹۰ درصد هم دستگاه به شارژر متصل شود ، نه تنها از عمر باتری نمی کاهد ، بلکه هیچ ضرر دیگری هم به باتری وارد نخواهد شد. در واقع عمر باتری های لیتیومی بصورتیست که تعداد دفعات شارژ به آن اثر دارد این بدان معناست که باتری لیتیومی دستگاه شما تا مقداری معین و مشخص میتواند پر و خالی شود. این نکته را به یاد داشته باشید که در صورتی که باتری به شارژ ۱۰ درصد برسد احتمال انفجار به علت فشار به باتری پیش می آید و تماس در صورتی که باتری شما ،شارژ کمتر از ۱۵ درصد دارد ، موجب ۱۰۰۰ برابر شدن امواج مخابراتی و ضرر۱۰۰۰برابری آن امواج برای مغز شما و بیشتر شدن احتمال سرطان مغز برای شما میشود.
        ۲- هنگام شارژ از دستگاه استفاده نکنید
این هم یکی از دیگر فرضیات غلط است.در واقع ضرر خاصی به دستگاه شما نخواهد رسید و فقط فرایند شارژ شدن آن کند تر خواهد بود و دلیل آن هم استفاده از دستگاه و صرف انرژی آن در حین فرایند شارژ است که هیچ ضرری هم ندارد.
        ۳-پاک کردن فایل های کــَـــش:
این امر به خودی خود ، برای خالی کردن حافظه تلفن ، کاری نسبتا مفید است . اما انرژی زیادی از گوشی شما میگیرد و در عین حال هم سیستم عامل دستگاه شما فایل های کش جدیدی جایگزین آنها میکند.
        ۴-خاموش کردن بلوتوث یا جی پی اس
در اصل ، دستگاه شما زمانی شارژ خود را از دست میدهد که از این ابزار ها استفاده کنید و این یعنی اگر بلوتوث شما بادستگاهی دیگر جفت نشده باشد ، هیچ تاثیری بر روی مصرف باتری شما نخواهد داشت.
        ۵- استفاده از اینترنت شارژ شما را با سرعت بیشتری کاهش میدهد.
درست است که استفاده از اینترنت از شارژ شما میکاهد اما در واقع این بازیهای سنگین و دارای گرافیک بالا همانند آسفالت و دیگر بازی های از این دست اند که با فشار به پردازنده و گرافیک بالایی که دارند شارژ شما را به چشم به هم زدنی تمام میکنند.هر چند که مسلما استفاده از دیتا شارژ بیشتری نسبت به وای-فای از شما خواهد کاست.
        ۶-سرد یا گرم کردن باتری موجب شارژدهی بهتر میشود
این کار هیچ موقع جواب نخواهد داد. نه قرار دادن باتری در آب جوش و نه در فریزر موثر که نیست ، هیچ ،بلکه موجب عدم شارژدهی یا آسیب به باتری های شما میشود.
        ۷-شارژ باتری از شب تا صبح برای دستگاه شما ضرر یا احتمال انفجار باتری را دارد
این تفکر از پایه غلط است زیرا در گوشی های هوشمند به محض پر شدن شارژ باتری ، دستگاه از ادامه فرایند شارژ جلوگیری میکند.

        ۸-شارژ اولیه

برخی فکر میکنند که باید چند ساعت قبل از استفاده از گوشی ، آن را بمدتی طولانی به برق متصل کرد. اما تلفن های هوشمند هیچ احتیاجی به این کار ندارند و هر زمان که شارژ آن کامل شود میتوان از دستگاه استفاده کرد


تاریخ ارسال
۱۹ / ۰۱ / ۱۳۹۵
دسته
سخت افزار
نویسنده
خانبابایی محمد مهدی
درباره نویسنده

همیشه موفقیت ، دقیقا چند ثانیه بعد از ناامیدی ست . فقط باید تلاش کرد

دیدگاه ها
دیدگاه شما

نام

ایمیل ( ضروری )

سایت( اختیاری )

قوانین بخش نظرات:
1- به علت تعداد بالای کامنت ها ، از پاسخ به سوالاتی که جوابشان در متن پست موجود هست معذوریم.
2- لطفا قبل از ارسال نظر ، نظرات قبلی و پاسخ هایشان را مطالعه کنید.